Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Moderne hanglampen kopen

Wil je een complete ruimte een nieuwe moderne look geven? Laat je dan ook eens inspireren door één van onze blogs over het opnieuw inrichten van specifieke ruimtes. Onze collectie bestaat namelijk ook uit een ruim assortiment meubels en woonaccessoires!

Moderne hanglampen woonkamer

In de woonkamer mogen hanglampen iets meer doen. Wie wil er nou geen eyecatcher in de woonkamer? Kies bijvoorbeeld boven de salontafel voor een mooie zwarte hanglamp. Of ga voor een moderne landelijke hanglamp? Of een moderne hanglamp in de woonkamer met zwart smoke glas, helemaal van nu! Wil je een strak design? Ga dan voor onze hanglampen met enkel een aantal pendels (met 3, 5 of zelfs 7, 9 of 10 lichtpunten). Deze zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar.

Moderne hanglampen in de slaapkamer

Ook voor de modern en hippe ingerichte slaapkamer hebben we een ruime keuze lampen in ons assortiment. In deze ruimte wil je misschien iets meer rust aanbrengen. Kijk daarom eens bij onze witte keramieken lampen of lampen van stof. Lampen om van te dromen!

Moderne hanglampen in de keuken

Heb jij een nieuwe keuken en wil je deze afmaken met een paar mooie lampen? Probeer dan eens meerdere kleine lampen naast elkaar te hangen! Zo lijkt de ruimte meteen een stuk groter. Wij zijn helemaal weg van de pendels, deze kan je namelijk over de hele breedte van bijvoorbeeld je kookeiland of boven de eettafel ophangen. Zo heb je overal in de keuken goed licht. Wel zo lekker wanneer je een romantisch diner aan het bereiden bent!