Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Ga jij voor een moderne strakke hanglamp boven de eettafel? Of juist voor een mooie oosterse hanglamp? Dutch home label biedt een groot assortiment bijzondere hanglampen aan. Voor welke stijl ga jij?

Sfeerverlichting

Een hanglamp boven de tafel is de meest centrale plaats in de ruimte. Juist hier geeft een lamp mooie verlichting. Heb je ook al nagedacht over materialen? Als je een industrieel interieur hebt hangt een metalen lamp erg mooi. Ben je bang dat dit misschien iets te “zwaar” oogt? Dat hoeft natuurlijk niet! Kies dan voor een opengewerkte hanglamp waarbij het licht prachtig verspreid wordt en mooie lichtpatronen op de muur geeft. Vind je lichtpatronen misschien iets te druk? Dat kan uiteraard. Dan adviseren we je te kiezen voor een glazen hanglamp of een lamp met “downlight”. Hiermee creëer je iets meer rust in je eetkamer, maar aan sfeer zal het zeker niet ontbreken.

Dubbele hanglamp

Voor een hanglamp boven een ronde eetkamertafel adviseren wij één grote lamp in het midden van de tafel. Heb je een lange eettafel? Dan staat een dubbele hanglamp met twee lichtpunten prachtig. Door te kiezen voor meerdere lichtpunten breng je balans aan boven de eetkamertafel. Je kan ervoor kiezen om twee losse lampen op te hangen of juist te kiezen voor een hanglamp die gelijk voorzien is van 2, 3 of zelfs meerdere lichtpunten. 

Keukenverlichting

Elke ruimte heeft een andere behoefte. Houd bij het kiezen van een nieuwe lamp altijd in gedachten waar de lamp komt te hangen. Boven het kookeiland en de keukentafel wil je natuurlijk een mooie en functionele hanglamp die de ruimte goed belicht. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een plafondlamp. Maar een hanglamp is toch veel leuker boven de keukentafel! 

Is mijn lamp dimbaar?

Heb je een lamp kunnen kiezen, maar vraag je je af of deze wel dimbaar is? Of een lamp dimbaar is, hangt af van het ingebouwde lichtsysteem en de lichtbron. Indien je een ingebouwd dimsysteem hebt op jouw lichtnetwerk en je armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd, is het mogelijk om jouw lamp te dimmen. Vergeet hierbij uiteraard niet gebruik te maken van een dimbare lichtbron. 

Hanglampen kopen bij dutch home label

Weet jij al welke bijzondere hanglamp je boven de eettafel hangt? Wat fijn! De zoektocht naar een mooie lamp kan soms nog wel eens lastig zijn. Bestel hem nu online en 48 uur later kan hij al in je eetkamer hangen.
We hopen dat wij je hebben kunnen inspireren met onze sfeerbeelden. Onze stylisten werken er hard aan om jou te inspireren. Wil jij óns misschien inspireren met jouw styling? Dat vinden wij alleen maar leuk! Deel je foto(‘s) op social media met #dutchhomelabel.