✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

7 tips om jouw cadeautjes mooi in te pakken

Pak deze kerst je cadeaus op een creatieve manier in! Het draait niet alleen om het perfecte geschenk, maar ook om de onvergetelijke ervaring van het uitpakken. Van elegant lint tot natuurlijke bloemaccenten, we hebben voor jou 7 tips samengesteld om van elk cadeau een kunstwerk te maken. Laat je creativiteit stromen en maak van elk cadeau een expressie van liefde en zorg. Happy wrapping!

Tip 1: Elegantie met lint

Gebruik kleurrijk lint om je cadeau te accentueren. Een sierlijke strik voegt een vleugje luxe toe, je kunt de kleur van het lint perfect afstemmen op het thema van het geschenk. Zachte pasteltinten voor lente, rijke kleuren voor de herfst, en sprankelende tonen voor de feestdagen creëren een harmonieus geheel.

Tip 2: Natuurlijke schoonheid met droogbloemen

Breng de natuur in je verpakking met droogbloemen of andere natuurlijke elementen. Plaats ze subtiel op het lint of verspreid ze over het geschenk voor een romantisch tintje.  Met kerst kun je bijvoorbeeld kleine dennentakken gebruiken om de natuur in je cadeauverpakking te verwerken. 

 

Tip 3: Stijlvolle stoffen in plaats van papier

Maak een statement door cadeaupapier te vervangen door mooie stoffen. Het resultaat is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en herbruikbaar. 

 

 
 
 
 

Tip 4: Slim inpakken voor lastige vormen

Voor cadeaus met lastige vormen is een simpele truc om ze eerst in een doosje te stoppen. Op deze manier behoud je een strakke en nette uitstraling. Er zijn genoeg winkels om leuke dozen te halen hiervoor, maar je kan ook zelf met karton aan de slag. 

Tip 5: Creatieve accenten met washitape

Laat je creativiteit de vrije loop met kleurrijke washi tape. Hiermee kun je eenvoudig creatieve accenten toevoegen, ook is het een makkelijke manier om je cadeau op te laten vallen. 

 

Tip 6: Foto herinneringen

Voeg een persoonlijke foto toe aan de cadeauverpakking. Het kan een nostalgisch moment zijn met de ontvanger of gewoon een leuke foto om het geschenk uniek te maken.

 

Tip 7: Smakelijke verrassingen met eetbare versiering

Voeg een verrassend element toe door eetbare versiering te gebruiken. Denk aan zuurstokken, koekjes of andere lekkernijen voor een feestelijke twist. 

 

Cadeautips nodig?

Bekijk onze suggesties hieronder per budget:

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna