Grote hanglamp

Ben jij op zoek naar een grote hanglamp? Duik dan snel in ons ruime assortiment. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen in verschillende stijlen en afmetingen. Een hanglamp geeft niet alleen licht, maar brengt ook een stuk sfeer in de ruimte.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 73 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 73 resultaten wordt getoond

Grote woonkamer of grote keuken?

Ben jij de gelukkige met een grote woonkamer of keuken? Of wil graag een statement maken met een grote hanglamp? Kijk dan eens naar een hanglamp van gaas. Een uniek item die je zeker nog niet in elk huis terug ziet. Zoek je iets moderners? Onze grote pendel hanglampen zijn ook zeker de moeite waard. Met maar liefst 7 of 9 lichtpunten (voor de kleinere huishoudens zijn deze ook in andere afmetingen te krijgen) breng je een hoop licht in de ruimte! 

Boven de eetkamertafel

Een hanglamp is zeer geschikt boven de eetkamertafel. Zelfs wanneer je een iets kleinere (ronde) tafel hebt is een grote hanglamp erg leuk. Op deze manier benadruk je de zithoek en maak je de ruimte extra knus!

Grote hanglamp kopen

Ben je er helemaal uit en weet je welke hanglamp straks in jouw huis komt te hangen? Bestel deze dan veilig en snel bij dutch home label. Wij doen ons uiterste best om jouw product binnen 48 uur thuis te bezorgen. Wel nog zelf even ophangen natuurlijk ;).