Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Verschillende soorten stijlen

Ben je er nog niet helemaal uit welke stijl je wil toepassen? Gebruik dan de filters in onze shop om te kijken wat het beste bij jou past.

Botanisch en natural keukenverlichting

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen breng je rust in je keuken. Rotan en rieten keuken hanglampen zijn hier uitermate geschikt voor. 

Kleine hanglamp keuken: de pendel

Wil je een subtiele keuken hanglamp? Maak dan gebruik van onze gave pendel hanglampen. Deze zijn uitgevoerd in verschillende groottes en aantal lichtpunten. Voor elke keuken is er wel een gave pendellamp beschikbaar! 

Moderne en scandinavische hanglampen 

Ben je meer van de moderne verlichting en wil je een strak of scandinavische look creëren? Dat kan! En het leuke is dat veel van onze lampen in series uitgebracht zijn. Hierdoor kan je verschillende afmetingen combineren, zonder dat het onrustig wordt in jouw interieur. 

Hangverlichting keuken, hoe pak ik dat aan?

Ben je op zoek naar keukenverlichting? Lees dan onderstaande tips. Het belang van juiste lampen en verlichting wordt vaak onderschat. 

Functioneel en sfeer

Zorg voor een mooie afwisseling van functionele en sfeerverlichting. Kies bijvoorbeeld voor een mix tussen spotjes en keuken hanglampen. Ben je nog aan het verbouwen? Kijk dan of je deze lampen apart kan schakelen. Zo hoef je niet de hele keuken te verlichten wanneer je bijvoorbeeld al lekker aan de borrel bent. 

Hanglamp boven kookeiland

Heb je spots in de rest van de keuken? Probeer dan een paar hanglampen boven je keukeneiland te hangen. Hierdoor breek je ook de hoogte van de keuken en maak je de ruimte gezelliger. Hier is hangverlichting in de keuken heel geschikt voor! 

Wil je een dimbare lamp?

Let dan goed op het lichtstysteem en de lichtbron. Indien jouw keuken hanglamp voorzien is van een dimsysteem kan je deze dimmen. Zorg dan natuurlijk wel voor een dimbare lichtbron. Is het systeem niet dimbaar? Kijk dan eens naar een ‘slimme’ lichtbron. Met behulp van een app is het vaak toch mogelijk om te dimmen. En dat is toch wel erg gezellig bij een romantisch diner! 

Keuken hanglamp online bestellen

Bestel je keuken hanglamp bij dutch home label, binnen 48 hangt hij al bij jou in huis! Wel even zelf ophangen natuurlijk. Ook is het mogelijk om achteraf te betal met Afterpay, wel zo makkelijk. Heb je nog vragen over een product of over het bestel en bezorgproces? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder op weg. 

Blij met je bestelling? Ook dat horen we heel erg graag! Deel een foto op social media met #dutchhomelabel of stuur een mailtje met jouw foto’s. Vinden we leuk!