Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Voor een vloerlamp zijn verschillende benamingen van toepassing en voor al deze producten heeft dutch home label ruime keuze vergelijkbare producten:

  • Metalen vloerlamp
  • Stalen vloerlamp
  • IJzeren staande lamp

Ijzer en staal zijn metalen. Een metalen vloerlamp of metalen staande lamp kan dus een stalen vloerlamp / stalen staande lamp of een ijzeren staande lamp zijn. Anyway, om het niet ingewikkelder te maken spreken we van een vloerlamp van metaal ;).

Vloerlamp metaal: Waar zet ik deze neer?

De mogelijkheden van vloerlampen zijn eindeloos. Je hoeft constructief niets te wijzigen. Stekker in het stopcontact en je bent ready to go!

Licht een donkere hoek uit

Heb jij een donkere hoek naast een kast of bijvoorbeeld je trap? Zet er een gave plant neer samen met een metalen vloerlampen. Hierdoor ben je van je donkere hoek af en je creëert een spannend groen uitgelichte spot. Niet zo van de planten? Alleen een stoere metalen vloerlamp kan ook al veel doen! Let er wel op dat de lamp bij de rest van je interieur past.

Vloerlamp metaal naast bijzettafel of plantentafeltje

Zet een klein tafeltje met een bos bloemen of een plantentafeltje samen met de vloerlamp metaal op een plek die wel wat extra sfeer kan gebruiken! Misschien ben jij een van de gelukkigen met een leeshoek, wat extra verlichting kan nooit kwaad!

Metalen vloerlamp naast bank of stoel

Een metalen vloerlamp kan de ruimte mooi breken en zorg voor een optisch knussere ruimte. Heb jij niet heel veel ruimte? Zorg er dan voor dat je items combineert. Bijvoorbeeld een vloerlamp naast de bank of stoel en juist niet midden in de ruimte.

Welke lichtbron moet ik gebruiken en is deze dimbaar?

Welke lichtbron je moet gebruiken voor jouw nieuwe metalen vloerlamp hangt helemaal af van voor welke soort vloerlamp je gaat. Wanneer deze in het zicht wordt geplaatst is het natuurlijk erg leuk om een lichtbron te gebruiken met een opvallende gloeidraad. Hierdoor is niet alleen jouw lamp maar ook de lichtbron een eyecatcher in jouw interieur.


Vloerlamp metaal online bestellen

Ben je er helemaal uit? Fijn! Jouw nieuwe vloerlamp metaal koop je veilig en snel bij dutch home label. Wij doen er alles aan om jouw bestelling binnen 48 uur (werkdagen) bij jou thuis te bezorgen. Heb je nog vragen of kan je niet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!