Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Waarom een ronde hanglamp van glas?

Een glazen ronde hanglamp geeft subtiel licht. Het mooie van een ronde glazen hanglamp is dat de lichtbron ook vaak in het zicht blijft. Wij adviseren daarom ook om voor een gave lichtbron te gaan. Zo hang je een echte eyecatcher in je interieur!

Combineren van meerdere lampen

Wist je dat het heel gaaf is om meerdere hanglampen met elkaar te combineren? Bij dutch home label verkopen we verschillende lampen uit dezelfde serie. Hierdoor zijn ze ontzettend leuk om met elkaar te combineren! Hang bijvoorbeeld een grote ronde glazen hanglamp, of meerdere, gecombineerd met een kleine ronde hanglamp van glas. Hiermee creëer je een ontzettend leuk speels effect!

Koop je ronde glazen hanglamp online bij dutch home label

Twijfel je nog tussen een aantal keuzes? Of heb je een andere vraag? Schroom dat niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice helpt je graag met het beantwoorden van je vragen. Zelfs wanneer je gewoon niet kan kiezen ;). Vervolgens bestel je makkelijk en snel je ronde glazen hanglamp online. Het is mogelijk om met Afterpay te betalen en de bezorging is boven een besteding van €50 gratis. Wij zijn benieuwd naar waar jij je nieuwe hanglamp van glas gaat ophangen!