Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Combineren

Een bijzettafel wordt veelal gebruik naast de bank voor een mooie plant of tafellamp. Daarnaast zie je ook vaak dat de salontafel vervangen is voor een bijzettafel. Een industriële ronde bijzettafel neemt veel gemakken met zich mee. Een bijzettafel is altijd net iets hoger dan een salontafel en qua formaat is het ook leuk om 2 bijzettafels met elkaar te combineren. Ook wanneer je het wat luchtiger wilt houden is een ronde bijzettafel perfect! Kies voor een open onderstel waardoor je optisch de ruimte behoudt. Zo heb je niet direct een groot sta in de weg, maar een ronde industriele bijzettafel waar je echt van kan genieten.

Verschillende stijlen

Onze inkoop afdeling zorgt altijd voor een grote diversiteit aan bijzettafels. Dus bij ons vind je ook een ruim assortiment ronde bijzettafels. Zelf zijn we helemaal weg van ronde industriele bijzettafels, omdat deze stijl makkelijk te combineren is met andere stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de landelijk of moderne stijl. Met een industrieel item geef jij je interieur een rauw randje! 

Online bestellen

Wist je dat we jouw pakket al gratis verzenden vanaf €50,- en dat onze klanten ons gemiddeld met een 9,2 beoordelen?  Mocht je nog vragen hebben over jouw nieuwe item of een andere vraag hebben? Neem dan nu contact op met onze klantenservice.