Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

Verschillende stijlen hanglampen

We begrijpen dat het lastig is om de juiste slaapkamer hanglamp te vinden voor in je slaapkamer, aangezien hij aan best wel wat eisen moet voldoen. Hij moet sfeervol zijn, maar je wil ook graag zien wat er allemaal in de kast ligt. Ook de locatie van de hanglamp is belangrijk en hangt natuurlijk van de vorm en afmeting van de ruimte af. Denk voordat je een lamp kies dus goed na over de functie! 

Heb je bovenstaande al helemaal helder en weet je wat je ongeveer nodig hebt? Kies dan dan de stijl die bij je past voor de juiste slaapkamer hanglamp:

  • Modern
  • Industrieel
  • Scandinavisch
  • Klassiek
  • Landelijk
  • Oosters
  • Retro
  • Botanisch

Kijk ook eens naar onze pendellampen met 3, 5 of zelfs 7, 9 of 10 lichtpunten. Een blikvanger in jouw slaapkamer!

Waar hang ik een slaapkamer hanglamp?

Weet je nog niet waar je de lamp gaat hangen? Kijk dan eerst naar de indeling van jouw slaapkamer en waar je de hanglamp voor gaat gebruiken. 

Hoofdlamp slaapkamer

Ga je de lamp gebruiken als hoofdlamp in de ruimte? En wil je met deze lamp de hele ruimte verlichten? Dan is in het midden van de kamer vaak erg fijn. Kijk eens bij onze rotan of rieten hanglampen. De natural look brengen een extra chille vibe aan jouw slaapkamer. Deze slaapkamer hanglamp zou je eventueel nog kunnen aanvullen met een hanglamp boven je nachtkastje. 

Hanglamp naast bed

Heb je al een hoofdlamp en wil je de hanglamp juist gebruiken als nachtlampje? Hang de lamp dan boven je nachtkastje! Helemaal leuk wanneer je onze pendels gebruikt. Hang een haak aan de muur en gebruik de slaapkamer hanglamp als nachtlampje! Helemaal leuk.

Extra sfeer in de slaapkamer: Dim je hanglamp

Voor al die romantische nachten is het natuurlijk extra spannend om het licht in de slaapkamer te dimmen! Wanneer er een dimsysteem in jouw lichtsysteem zit ingebouwd, kan je de lamp dimmen. Hiervoor moet je uiteraard wel gebruik maken van een dimbare lichtbron. Heb je nou geen ingebouwde dimmer, treur niet! Gebruik dan een ‘slimme lamp’. De slaapkamer hanglampen zijn namelijk geschikt voor een smart home systeem. 

Slaapkamer hanglamp online bestellen bij dutch home label

Bij dutch home label heb je jouw lamp binnen 48 uur in huis, dus bestel hem snel! Ook is het mogelijk achteraf te betalen met Afterpay. Heb je nog vragen over de slaapkamer hanglamp of over het bestelproces? Of wil je graag tips of advies over een lichtplan in jouw woning? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag op weg.