Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Een eettafel is vaak dé eyecatcher van de eetkamer, dus deze koop vergt wat energie. Bij dutch home label hebben we het met ons makkelijke filtersysteem iets simpeler gemaakt om jouw ideale tafel met stalen poten aan te schaffen. Zo hoef jij alleen nog maar de juiste informatie in te voeren en te bedenken wat je mooi vindt. Makkelijk toch?

Verschillende stijlen

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel met een metalen onderstel? Deze is goed te combineren met verschillende soorten interieurstijlen en daardoor erg populair! Vooral de houten tafel met stalen poten blijft onverminderd op één staan. Deze houten bladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, dus goed af te stemmen met jouw interieur.

Heb je wel eens aan een ronde tafel met stalen poten gedacht? Ga voor een kruispoot, vierpoot of voor een eettafel met een stalen frame. Deze eyecatcher wil iedereen toch in zijn of haar woonkamer. Wie wordt er niet blij van een houten tafel met ijzeren onderstel!

Daarnaast is onze eettafel met metalen onderstel en een verweerd tafelblad erg in trek. Kringen op tafel? Maakt niet uit! Een tafelblad wil je intensief gebruiken en geeft met de jaren juist meer karakter mee aan jouw interieur. Wil je je tafelblad exact houden zoals je hem ontvangen hebt? Dan adviseren we je om gebruik te maken van onderzetters.


Eettafel met stalen poten online kopen bij dutch home label

Heb je je zinnen gezet op een van onze eettafels met metalen poten? Koop deze dan veilig en snel online bij dutch home label. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2, dus je weet zeker dat je goed zit bij ons. Heb je toch nog vragen over het onderstel of misschien over het tafelblad? Of wellicht kan je gewoon niet kiezen en vind je alles mooi :). Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, daar zijn we voor! We beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je weer op weg om de juiste tafel met stalen poten te kopen. Zelfs wanneer je op zoek bent naar wat interieurtips.

Ben jij helemaal happy met je nieuwe tafel met stalen poten? Dan worden wij er helemaal blij van wanneer je dit met ons deelt! Wij worden graag geïnspireerd door de interieurs van onze klanten. Deel jouw aanwinst met #dutchhomelabel en wie weet delen we jouw foto op één van onze kanalen!