Grote zwarte hanglamp

Klein of groot, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Ideaal wanneer je op zoek bent een een grote zwarte hanglamp. Heb je een grote eettafel of juist een mooi hoog plafond waar een grote zwarte hanglamp perfect zal hangen? Dan heeft dutch home label ongetwijfeld een prachtige zwarte hanglamp voor jou. Zwart is stijlvol en tijdloos. Niet voor niets is dit een populaire kleur die je veel terugziet in het interieur.

Show Filters

Toont alle 23 resultaten

Show Filters

Toont alle 23 resultaten

Oneindig veel keuze!

Ga je voor modern, luxe of klassiek? Elk interieur heeft een andere vibe en vraagt om verschillende materialen. Een grote zwarte metalen hanglamp heeft een industrieel karakter. Ga je voor glas? Dan bereik je weer een heel ander effect. Klassiek, modern, luxe of juist stoer. Dit zijn eigenlijk stijlen waar een zwarte grote hanglamp altijd bij kan. 

 

Kan ik mijn grote lamp dimmen?

Mits jij een dimmer ingebouwd hebt in jouw lichtsysteem en gebruik maakt van een dimbare lichtbron kan jij je nieuwe hanglamp gewoon dimmen. Men denkt vaak dat het aan de lamp licht. Maar dit is niet het geval. Elke hanglamp van Light & Living is dimbaar. Mocht je ervoor kiezen om 2 grote zwarte lampen op te hangen. Dan hoef je er niet bang voor te zijn dat dit voor te veel licht zorgt. Met een dimmer kan je dan precies het licht instellen zoals jij voor ogen hebt.