✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Tranquil thuis (werken)

De vorige keer heb ik wat geschreven over Tranquil, wat het is, welke kleuren etc. Ik zit hier nu thuis in de grote woonkeuken en ervaar hier ook de sereniteit van Tranquil. Natuurlijk draagt de afwezigheid van andere gezinsleden of collega`s ook bij aan de rust. Maar ik doel op de omgeving.

De keuken is licht, met veel witte wanden. Gecombineerd met een grote ronde houten tafel centraal in de keuken. En dan bedoel ik ook echt groot met een diameter van 200cm. Handgemaakt, rondom een verticale houten steunbalk. Boven de tafel hangen 2 grote lampen in de Tranquil kleur. Doordat je midden in de ruimte zit, heb je overal bewegingsruimte en dat geeft een prettig gevoel. Natuurlijk heb ik ook hier verschillende planten staan. Planten dragen echt bij aan woongenot.

Hoe krijg jij jouw kamer Tranquil?

Alle wanden wit zorgen wel voor ruimte maar zijn naar mijn mening ook wel wat saai. Een standaard kamer heeft vaak 4 wanden. Al dan niet onderbroken met deuren en ramen. Wanden met ramen geef je het liefst een basiskleur (taupe of grijs of een hele lichte groen of blauw) of laat je wit. Lange wanden mogen wat lef tonen. Ga hier voor een lekker behangetje of een kleur. Voor Tranquil kan je natuurlijk kiezen voor de Tranquil dawn kleur, spice het een beetje op door bv de wand ¾ in Tranquil dawn te schilderen ¼ wit. En versier het wit met een randje in een totaal andere kleur. Bijvoorbeeld in de kleur Caramel of Spiced Honey de kleur van Flexa van 2019. Wij zetten zo`n randje meestal op 180cm hoogte en is niet dikker dan 10cm.

De basis inrichting

Heb je gekozen voor een lekker behangetje en de juiste verf dan gaan de meubelen erin. Een grof geweven bank, een bruin leren stoel. En vergeet vooral die luie stoel niet. Helemaal zin in je favoriete meubelstuk.

Dutch home label heeft een mooi assortiment licht groene marmer tafels in de collectie. Het bovenste blad is van marmer gecombineerd met een lager tafelblad in een melkachtige groene kleur. Prachtig voor in een Tranquil sfeertje. Zet hier zo`n lekkere groene plant op voor de rustige uitstraling. Geef de tafels vervolgens een plekje waar ze het zonlicht zo mooi kunnen vangen. Hiermee creëer je een heerlijke rustige basis in huis.

De kers op de taart – de accessoires

Het leuke van deze basis is dat jij hem kan afstylen zoals jij dat wilt. Houd je van goud dan kan je hier prima gouden details aan toe voegen. Liever wat meer zwart? Geen probleem. Wil je er een jungle van maken met allerlei hippe dieren, ga je gang. Alles kan. Tranquil leent zich voor blauwe accessoires, witte, groene maar ook zacht geel zal niet misstaan. Textiel kan in harde materialen bv een leuk cocosmatje. Of juist een heerlijk zacht velvet kussentje in de bank.

Vergeet je huis niet die persoonlijke touch mee te geven. Creëer een plekje in huis om je mooiste herinneringen neer te zetten. Kies hier voor afwisseling. Mooie foto`s met lijst, of een foto geprint op metaal zonder lijst. Een leuke ansicht kaart met een te gekke tekst. Zet ze voor de afwisseling eens gewoon op de grond tegen die prachtige wand aan. Je zal zien hoe leuk het staat als je zo maar gewoon ergens neerzet ipv standaard in een groepje ophangt.

Succes met jouw Tranquil interieur, en deel gerust wat foto`s met ons.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Wijnrek Malbeo - dutch home label

Wijnrek Malbeo: Favoriet van Fleur!

Een eigen plek, zoals je eigen kamer, appartement of zelfs een huis, is fantastisch. Helemaal heerlijk vind ik het om dit vervolgens helemaal naar eigen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna