✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Verleng je vakantie en haal de zomer in de huis

Ga voor een zomers interieur

Ga je niet op vakantie dit jaar (wat op zich geen straf is met dit heerlijke weer in eigen land), maar wil je toch in de vakantiesferen komen? Of wil je gewoon dat vakantiegevoel mee naar huis nemen? Dat snappen wij wel. Daarom hebben wij 7 tips voor jou op een rijtje gezet om de zomer in huis te halen.

Je kan nooit lang genoeg vakantie hebben, toch?

  1. Bloemen

Haal buiten naar binnen door een zomerse bos bloemen op tafel te zetten of, nog beter, koop een palmboom look-a-like. Een plant die je nu veel ziet is de monstera. Deze plant groeit in de tropische (!) gebieden van midden- en Zuid-Amerika. Als daar de figuurlijke temperatuur niet van gaat stijgen, weet ik het ook niet meer.

  1. Natuurlijke materialen

We hadden het al eerder over de Balinese woonstijl, die natuurlijk zomer schreeuwt. Hoe komt dat? Het hout, rotan en bamboe in combinatie met het groen van de planten, zorgen voor de tropische vibes die dit interieur zo populair maken, en dat is natuurlijk onmisbaar in een zomers huis.

  1. Vrolijke kleuren

In veel woonkamers worden zwart, grijs of wit gebruikt als basiskleuren. Niet gek natuurlijk, want deze kleuren zijn makkelijk te combineren. Maar echt zomers is het niet. Grijp de zomer aan als excuus om je woonkamer of keuken een likje verf te geven. De hele woonkamer misschien een beetje te drastisch? Verf één wand of één baan in een vrolijke kleur en het geheel zal al een stuk zomerser ogen.

  1. Vergeet de accessoires niet

We snappen dat je misschien niet gelijk zin hebt om de kwasten uit de kast te trekken, als je voor een tijdelijk interieur gaat. Maar je kunt je huis ook een stuk vrolijker maken met kleuraccenten in de accessoires. Zet bijvoorbeeld wat gekleurde vaasjes neer of leuke kaarshouders.

  1. Kaarsjes

Kaarsen in de zomer? Ja, kaarsen in de zomer. Kaarsen doen heel veel voor de sfeer in huis en zeker als het ’s avonds wat afkoelt is het heerlijk om een heerlijke (zomerse) geurkaars neer te zetten. Een woonkamer met een zomers interieur, waar het ruikt naar vanille? Yes, please.

  1. Berg de winter op

Ligt er nog steeds een deken op de bank dat je hebt voor de koude winteravond? Berg het allemaal op! Winteritems laten je alleen maar terugdenken aan de koude winter en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  1. Laat het licht naar binnen en zet de ramen open

Logisch toch? Als de zon schijnt, maar jij hebt je gordijnen dicht en ze zijn ook nog eens donker van kleur, maakt het niet uit hoe zomers je inrichting is, maar écht zomers zal het er nooit uit zien. Dus gooi die gordijnen open en let the sun shine in. Heb je het budget om nieuwe gordijnen aan te schaffen? Kies dan voor een lichte kleur.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Primavera items

  Lichte tinten, materialen uit de natuur en een vleugje zwart zijn deze maand de elementen waar het om gaat. Wij hebben alvast wat musthave items

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna