✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Blog Mariëlle: Nazomeren

Het thema van deze maand is luxe nazomeren. Nazomeren, eigenlijk wil ik het zolang mogelijk zomer noemen en de herfst vervangen door een nazomer. Het heerlijke weer, lange avonden buiten zitten, zonder jas naar buiten, rokjes aan. Maar de herfst is stiekem ook altijd zo mooi. De kleuren van de natuur die veranderen, de warmere lucht maakt plaats voor een frissere en de zon kleurt de hemel anders.

Nazomeren in Oostenrijk

In afwachting van de herfst ben ik aan het nazomeren in Oostenrijk. Even een paar dagen met manlief weg. Dat mag je oprecht luxe noemen. De berg lucht tijdens een flinke wandeling, de rust om ons heen en lekker eten voor we even de sauna in gaan.

Ontzettend leuk om de blog voor deze maand daarom vanuit hier te schrijven met dat Oostenrijkse gevoel erin. Terwijl ik dit schrijf zitten we bij een hut en zit ik weg te dromen en na te denken over luxe in ons leven. Hoe goed we het hebben, we door Corona ook meer thuis zijn komen te zitten, meer tijd met elkaar thuis door brengen. Ik snap dat dit misschien niet voor iedereen als luxe wordt ervaren maar voor mij is het dat zeker. Meer tijd met onze kinderen. Meer van thuis genieten en meer tijd om samen de verbouwing voor te bereiden. (Over 2 weken krijgen we de sleutel!) Lekkerder en eerder koken, langere avonden. Hoe gaaf is het als je luxe kan vinden gewoon thuis bij alles wat je al hebt?

Nog luxer.. 

Ik kijk naar het kleine kapelletje onderaan de berg en zie tegelijk de bergtoppen op 3200 meter hoogte waar wat sneeuw op rust. Manlief kijkt me aan en tegelijkertijd bellen de kindjes, is dat luxe? Geluk is het zeker. Is luxe dan een toefje slagroom op het geluk? Ik weet het niet zeker maar wij gaan verder met de badkamer plannen. Want wat ik wel zeker weet is dat op vakantie gaan heel luxe is. Maar een prachtig huis hebben om naar terug te keren nog luxer is.

 

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan vooral onze Pinterest pagina! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Wijnrek Malbeo - dutch home label

Wijnrek Malbeo: Favoriet van Fleur!

Een eigen plek, zoals je eigen kamer, appartement of zelfs een huis, is fantastisch. Helemaal heerlijk vind ik het om dit vervolgens helemaal naar eigen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna