✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Blog Marlies: Bollenvelden, een Colourful Happening!

Colourful Happening is het nieuwe thema van deze maand. Een thema met een knipoog naar de lente, want vanaf dan staan al die heerlijke bollenvelden in bloei! De eerste velden kleuren geel rond half/eind maart van de narcissen. In april zie en ruik je ook de hyacinten. 

En het aller populairst: de tulpenvelden. Van half april tot begin mei zie je de prachtige tulpenvelden kleuren. Eind mei worden de tulpen gekopt zodat de energie van de bloem in de bol blijft. In de zomer vind je ook nog veel Dahlia bollenvelden in bloei. 

Ik ben gek op bloemen en met name op tulpen. En dan niet de supermarkt bosjes, maar de zwarte tulpen direct bij de kweker vandaan. Het is eigenlijk jammer dat je de meest bijzondere tulpen erg moeilijk kan kopen. Waarschijnlijk zijn ‘wij Nederlanders’ te zuinig voor een dikke bos tulpen en wordt het overgrote deel geëxporteerd (ik hoor het graag als ik dit niet goed zeg!). En als we het toch over bolbloemen hebben: als het seizoen is, koop ik ook graag amaryllissen. Het liefst drie grote takken met wat eucalyptus. Als je geluk hebt staan ze wel drie weken!

Maar goed, mocht je dus ook van de aparte of zware tulpen houden: Haal ze bij de kweker of vraag ernaar bij je bloemist. En wist je dat tulpen overal in huis kunnen? Ik haal vaak een grote bos en zet ze in meerdere vaasjes door het huis. Lekker die lente in huis halen!

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

De donkere dagen voor kerstmis

Ondanks Covid-19 is het jaar voorbij gevlogen. Of wel misschien daardoor. Telkens een nieuwe realiteit. Je leeft van moment tot moment en voor je het

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna