Your Cart

✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Draadhanglampen op verschillende hoogtes: lekker creatief!

Kijk je al jaren naar dezelfde hanglamp boven de eettafel? Of zie je dag in dag uit die saaie lamp in je kantoor? Dan is het tijd voor verandering! Wees eens creatief en geef je eigen draai aan je interieur met deze draadhanglampen.

Wij gaan aan de slag met hanglamp Vidar!  Deze lamp is beschikbaar is in 6 verschillende kleuren en past dus bij elke interieurstijl. Wat dacht je van de kleuren koper en antiek brons in een chique interieur? Bruin en zwart past juist weer perfect bij het huidige thema ‘Mellow Yellow’. 

Het leuke aan deze lichtbron is dat je er meerdere bij elkaar kan ophangen op verschillende hoogtes voor een speels effect. Drie stuks zijn leuk voor boven een ronde eettafel, in dat saaie hoekje of waarom niet in je (home)office? Wees eens lekker creatief!

Neem een kijkje bij ons op kantoor. Wij hebben twee koper kleurige Vidar lampen op verschillende hoogtes hangen. Leuk hè?

Ben je nu in een creatieve bui en heb je zin om iets leuks te creëren met deze lamp? Dan heb ik goed nieuws voor je: De Vidar collectie is in de aanbieding met korting tot wel 50%!  

Hieronder zie je de 6 kleuren met 1 lichtpunt waarmee je lekker aan de slag kan gaan. Is dat creatieve gedoe niks voor jou? Bekijk hier de tafellampen en hanglampen met 3 lichtpunten uit de Vidar collectie. 

Spring sale:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Puglia – beach house

Niet is zo veranderlijk als het weer. Vorig week was ik met 32 graden mijn trap aan het renoveren vandaag ben ik op een shoot

Blog Marlies: Winter, by far my favorite!

De winter is by far mijn favoriete seizoen. Helemaal wanneer het keihard vriest en je de schaatsen onder kan binden. De eerste meters vaak nog wat wiebelig, maar na een paar minuten

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna