✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Top 5 Modern Retro

De top 5 producten uit het thema Modern Retro wil je hebben! De twee stijlen – Modern en Retro – gecombineerd geeft een verrassend effect. In een modern interieur zorgen deze wat persoonlijkere (vintage feel) elementen voor warmte en sfeer. En omgekeerd maken moderne items een vintage interieur georganiseerder en strakker. Met deze top 5 geef jij jouw ruimte direct een modern retro gevoel.

top 5 modern retro

Glass bell

Deze lamp is een absoluut statement piece in je interieur. Deze moderne tafellamp van glas is klein en kan vanuit elk hoekje stralen en geeft een retro touch aan je interieur door de oranje gloed. 

Tamsu + Velours

Geef je woonkamer een nieuwe look and feel met deze velours bruine lampenkap. Dankzij de stof krijgt deze kap een luxe en moderne maar toch een retro uitstraling. Zeker als je hem combineert met de lampvoet Tamsu. Dat is een moderne lampvoet en valt direct op dankzij het druppelvormige design. 

Delight

De mooie vaas Delight verovert met zijn stijlvolle uiterlijk in no-time een plekje in jouw interieur. Door de ronde vormen in combinatie met het getinte glas met reliëf, zorgt de vaas voor sfeer en geeft het een moderne uitstraling. In combinatie met de andere elementen uit de top 5 vormt dit een retro look.

Ribbed

Verder om je huis knus te maken kun je gebruik maken van kussens op je bank of stoel. Het kussen Ribbed valt mooi in het kleurenpalet van modern retro en geeft je huis sfeer. 

Chasey

Tenslotte sluiten we af met de bijzettafels Chasey. Bijzettafel Chasey is een set van twee bijzettafels. Door de strakke en retro vormgeving zijn deze tafeltjes gemakkelijk toe te voegen in ieder interieur.

Meer lezen? Bekijk de:
> THEMAPAGINA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Blog Marlies: Winter, by far my favorite!

De winter is by far mijn favoriete seizoen. Helemaal wanneer het keihard vriest en je de schaatsen onder kan binden. De eerste meters vaak nog wat wiebelig, maar na een paar minuten

Botanische sferen

Planten Terwijl ik deze blog schrijf schijnt de zon volop. In de ochtend is het nog wat fris maar in de middag voel je de

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna