✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Inspiratie: Zo maak jij je interieur herfst-klaar!

De blaadjes beginnen te vallen..

Met een typische Hollandse zomer achter de rug, vallen de regendruppels nu met bakken uit de lucht. De eerste herfstdagen zijn een feit. De aandacht van de zomeravonden verplaatst zich, en maakt zich klaar voor het binnenleven. Een goede reden voor een bak inspiratie waarmee jij je interieur herfst-klaar maakt!

Tinten van de herfst

Waar de zomer naar voren komt in frisse en felle kleuren, is de herfst is een seizoen waarbij veel warme tinten naar voren komen. Denk aan rood-, bruin- en koperkleurige tinten. Daarnaast zien we natuurlijke tinten en materialen als blijver tijdens dit seizoen zoals het gebruik van warm hout, kurk en wol. Ook leer en aardewerk blijven terugkomen. De combinatie van deze materialen zorgt voor een mooi sfeerbeeld waar je je helemaal in thuis zult voelen.

Kruip onder de wol

Vorige maand liepen we nog in onze korte broek of blote benen. Nu lijkt het alsof we dit mogen gaan inwisselen voor de warme truien die alweer een tijd in de kast hebben gelegen. En wat is er nu heerlijker dan op een avond als deze onder een dekentje te kruipen, kaarsjes aan en een goede film. Kies dus deze herfst voor warme (en groot gebreide) plaids voor op de bank of sofa. Combineer dit met grote en kleine kussens en je bank is herfst-proof!

Brandend kaarslicht

Wanneer de herfst wat langer gaande is, worden de avonden korter. Het wordt sneller donker en voor velen van ons betekent dit: kaarsjes aan! Een leuke tip waarmee interieur al snel een sfeer krijgt die herfst-klaar is, is het gebruik van theelichtjes op de salontafel. Dim de lampen, steek de kaarsjes aan en een romantisch geheel staat gereed!

Interieur herfst

Er zijn talrijke mogelijkheden om je interieur herfst-klaar te maken. Naast bovenstaande tips zijn er nog een aantal musthaves waar mee je deze sfeer kunt neerzetten. Denk hierbij aan een mooie poef van leer, haal het groen naar binnen met planten en maak gebruik van mooie houten accessoires.

Wil je graag meer tips of advies over het inrichten van je huis in de herfst? Stuur ons vooral even een mailtje, dit kan naar [email protected]. Ook zijn wij op werkdagen te bereiken via onze live chat op onze website. Natuurlijk kun je ook altijd op de website kijken naar onze andere accessoires voor een herfst-klaar interieur!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

top 5 modern retro

Top 5 Modern Retro

De top 5 producten uit het thema Modern Retro wil je hebben! De twee stijlen – Modern en Retro – gecombineerd geeft een verrassend effect.

Top 5 Bohemian Summer items

Let’s create that summer feeling! Een mix van bohemian chic en bohemian vintage items zijn de perfecte combinatie voor een authentiek interieur. Wij hebben alvast

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna