✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Waar staat jouw vloerlamp?

Terwijl ik aan het nadenken ben over het feit dat vloerlampen een must zijn in elk interieur, denk ik aan mijn eigen huis. Waar staan ze eigenlijk bij mij?

En daar loop ik toch mooi even vast. Ik heb namelijk maar 1 vloerlamp in huis. Deze staat in de keuken en licht een oude kist uit met een grote plant. Waarom ik niet meer vloerlampen heb? Wij hebben in ons 200 jaar oude huis een houten plafond. Omdat we tussen de vloer boven en het plafond geen ruimte hebben voor lichtpunten, hebben we gebruik gemaakt van spots waar we lichtpunten in op kunnen hangen. Hierdoor zijn we eigenlijk een stuk flexibeler met het creëren van licht en hebben we minder vloerlampen nodig. 

Overigens ben ik nog niet helemaal tevreden over de inrichting en kunnen we bij de bank nog wel een beetje extra licht gebruiken. Dit breekt tevens de kamer iets op. De witte vloerlamp Kiara zou perfect staan bij ons. Helemaal omdat we een donkere betonvloer hebben. 

Waar zet jij je vloerlamp? Gebruik jij deze als leeslamp bij de bank of bij een gave stoel met een bijzettafel? Of als sfeer item in de keuken? De lamp kyomi zou je hier goed voor kunnen gebruiken. Een zwarte metalen design lamp met een unieke look! 

Niet wat je zoekt? Scroll dan eens door alle vloerlampen en wie weet zit hier iets tussen. Of bekijk onze borden op Pinterest voor meer inspiratie!

Klik hier voor ALLE vloerlampen

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna