✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Bijzettafels: functioneel en eyecatchers in elke ruimte

Voor elk interieur een passende bijzettafel!

Bijzettafels: echte sfeermakers en een mooie afwisseling met de grote meubels in de ruimte. We kunnen wel stellen dat bijzettafels niet meer weg te denken zijn uit een sfeervolle omgeving. Ze kunnen, ondanks hun vaak kleine afmeting, een prominente plaats in een interieur hebben. Dat ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn, is alleen maar voordelig. Zo kun je nog eens van inrichting wisselen. De bijzettafel is namelijk zo verhuisd naar een andere bestemming.

In ieder interieur is een bijzettafel een aanvulling. Hou je van klassiek, industrieel, modern of botanisch? Wij hebben een ruime keuze aan verschillende stijlen. Dan is er nog een ruime keuze wat betreft de vorm. Ronde vormen breken rechte vormen in je interieur en hebben een vriendelijke en speelse uitstraling. Ze zijn bovendien ontzettend leuk om samen te combineren in verschillende hoogten én materialen. Past strak, industrieel of modern meer bij jou? Kijk dan naar vierkant of rechthoekig. Een bijzettafels worden overigens steeds vaker gebruikt als tafeltje of als nachtkastje

Op zoek naar de perfecte bijzettafel? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

1. Hylke

Ben jij fan van de industriële woonstijl? Dan is de Hylke een perfecte match voor jou. Deze bijzettafel is gemaakt van ruw afgewerkt metaal, waardoor hij een stoere uitstraling heeft en elk tafeltje uniek is. Hoe gaaf is dat? De bijzettafel is tinkleurig en heeft een zwart metalen onderstel. Deze tafel is gemakkelijk te combineren met een modern interieur door de ronde vorm. Zet een leuke plant of gave vaas op deze bijzettafel en maak je interieur helemaal compleet! De Hylke is extra leuk in combinatie met de Farso. Deze combinatie zorgt voor een luxe effect en is perfect geschikt voor grote, maar ook kleine ruimtes.

2. Yarula 

Een ware klassieker, deze bijzettafel van zwart metaal en licht hout. Deze elementen geven de Yarula een industrieel karakter, maar ook in een Scandinavisch interieur zal deze bijzettafel niet misstaan. Het leuke is, we hebben deze bijzettafel in een enkele uitvoering, maar we hebben de Yarula ook in setjes van drie. Zo kun je eindeloos combineren. Doordat deze bijzettafel vierkant is, is er veel ruimte om spulletjes op de tafel te leggen.

3. Duarte

De Duarte bijzettafeltjes zijn een echte luxe toevoeging aan elk interieur. Deze bijzettafel heeft een metalen onderstel met een glazen tafelblad. Dit tafeltje komt in verschillende kleuren en is daarom makkelijk te combineren met elke woonstijl. Het leuke aan de Duarte is dat hij in een set van twee komt. Zo heb je twee tafeltjes voor de prijs van één, hoe handig is dat? Door de speelse ronde vorm neemt deze bijzettafel een stuk minder ruimte in dan een vierkante of rechthoekige bijzettafel. De onafgewerkte details maken deze tafeltjes helemaal uniek! Zie jij hem al in jouw interieur staan?

4. Envira

De Envira bijzettafel is een echte kameleon. Hij is simpel, maar chique. Hierdoor kan je deze bijzettafel combineren met een druk interieur, maar ook met een simpel interieur. Deze tafel is gemaakt van metaal in verschillende kleuen met een robuuste en matte afwerking. De Elvira heeft verschillende uitvoeringen met verschillende hoogtes. Deze zijn leuk met elkaar te combineren, maar zijn ook perfect geschikt om los van elkaar te gebruiken. Zo creëer je een terugkerend element in jouw interieur. Gebruik het lage tafeltje als bijzettafel en de hogere variant als plantenstandaard of plek om je sleutels en andere rommeltjes op te leggen. Er zijn eindeloos veel opties!

Bijzettafel Envira

Shop now:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna