Shopping Cart

 Gratis verzending  vanaf €50  Binnen 2 werkdagen in huis*   Achteraf betalen

Laat je inspireren

Na regen komt zonneschijn: drie tips voor het inrichten van je zomertuin

Maak je tuin nog aangenamer

Ben jij ook zo aan het genieten van het zomerse weer? Na een periode van veel regen en kou (lees: echt Nederlands weer), is dit een welkome afwisseling. In plaats van dat we onze dagen binnen doorbrengen, is het nu heerlijk om hele dagen buiten te zijn. Hoogste tijd om je tuin of balkon een kleine make-over te geven, om deze momenten nóg aangenamer te maken. Wij geven je graag een paar tips hoe je dit kunt aanpakken.

1. Haal de woonkamer naar buiten

Waar je binnen veel gebruikt maakt van accessoires en textiel, laat je dat buiten misschien eerder achterwegen. Maar juist het gebruik van dit soort decoratie, kan je tuin net dat beetje extra geven. Dus haal de plaids, kussens en etagères naar buiten en creëer je eigen gezellige plekje.

2. Rotan en andere natuurlijke materialen

De zomertrend van dit jaar is de Balinese woonstijl. En dat zien we ook terug in de tuin. Rotan, hout, bamboe en heel veel groen, dat is het stramien. Het voordeel is dat deze natuurlijke materialen een neutrale uitstraling hebben. Je kunt dus eindeloos combineren met andere materialen en kleuren.

3. Sfeerverlichting

Wil je ook nog ’s avonds lekker lang buiten zitten, dan heb je licht nodig. En wat is er nou gezelliger dan kaarslicht? Waait het? Kies dan voor een windlicht. Zo’n sfeermaker laat zich niet doven bij een opkomend windje.

We hopen dat deze tips je hebben geholpen bij het creëren van je eigen zomertuin. Heb je zelf nog tips? Wij zijn erg benieuwd!

Gerelateerde producten

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Waar staat jouw vloerlamp?

Terwijl ik aan het nadenken ben over het feit dat vloerlampen een must zijn in elk interieur, denk ik aan mijn eigen huis. Waar staan

retro modern

Shop the room: Retro modern

Shop alle items Wil jij het jezelf lekker makkelijk maken en meteen shoppen voor een retro modern interieur? Bekijk dan direct de items uit deze